Routebeschrijving DTS Meppel

Onze trainingslocatie en tevens hoofdkantoor in Meppel is gemakkelijk bereikbaar per trein en/of auto, heeft ruime parkeergelegenheid en uitstekende horeca voor lunches, koffie- en thee pauzes. Meppel ligt in Drenthe en is uitstekend bereikbaar vanuit midden en noord Nederland. Dus komt u uit regio Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Arnhem of Enschede, dan is Meppel een uitstekende locatie om uw cursus te volgen.

Bezoekadres

Blankenstein 260
7943 PG Meppel

Tel. +31 (0)522 - 24 00 82
eFax +31 (0)84 - 7396827

Routebeschrijving naar DTS in Meppel

Zo komt u in Meppel, Blankenstein 260:

1. Vanaf Zwolle (A28):

Richting Leeuwarden (A32), Afslag Meppel Centrum (afrit 2), Einde afrit linksaf, bij de stoplichten rechtsaf en op de volgende rotonde rechtdoor. Na de rotonde de eerste rechts en bij de volgende kruising weer rechtsaf. Direct aan de linkerkant vindt u 4DotNet (ingang en parkeermogelijkheden aan de kant van de snelweg).

2. Vanaf Leeuwarden/ Steenwijk (A32):

Afslag Meppel Centrum (afrit 2). Bij de rotonde rechtsaf, bij de eerstvolgende afslag weer naar rechts. Bij de volgende kruising rechtsaf. Direct aan de linkerkant vindt u DTS (ingang en parkeermogelijkheden aan de kant van de snelweg).

3. Vanaf Groningen / Emmen / Hoogeveen (A28):

Neem de A28 richting Zwolle, Afslag De Wijk (afrit 24), Borden Meppel volgen tot de autoweg A32, Daar A32 opdraaien richting Leeuwarden, Afslag Meppel Centrum (afrit 2), Zie verder routebeschrijving vanaf Zwolle.

4. Vanaf Lelystad/Emmeloord (A6):

N331 richting Marknesse, Borden Vollenhove, Meppel volgen, In Meppel bij de rotonde met witte watertoren rechtdoor richting de snelweg. Voeg in op de A32 richting Meppel Centrum, neem direct de volgende afslag (afrit 2). Zie verder routebeschrijving vanaf Zwolle.

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82