• Detachering

  & Consultancy

  Maak kennis met de
  expertise van onze
  ervaren ontwikkelaars!

  Kijk verder!
 • Trainingen

  Volg onze development trainingen en blijf up-to-date met de nieuwste technieken!

  Bekijk het overzicht!
 • Consultancy

  Laat je inspireren door een professional met relevante ervaring!

  Lees verder
 • Kennispartner

  Het delen van kennis is de drijvende kracht achter onze organisatie.

  Lees Meer

Nieuw! Rad Studio, Delphi, C++Builder 10.1 Berlin

02-06-2016

Embarcadero’s RAD Studio en Delphi bieden snelle oplossingen voor het ontwikkelen en updaten van gegevensrijke, hyper geconnecteerde en visueel aantrekkelijke applicaties voor Windows 10, Mac, Mobile, IoT en meer met behulp van Object Pascal en C++.

Update eenvoudig en snel VCL- en FMX applicaties naar Windows 10 met de nieuwe Windows 10 VCL Controls, Styles en de Universele Windows Platform services componenten. Profiteer van de verbeterde ontwikkelmogelijkheden met het verdubbelde beschikbare geheugen voor grote projecten, uitgebreide multi-monitor support en de verbeterde Object Inspector. Met RAD Studio en Delphi kunnen ontwikkelaars hun applicaties tot 5x sneller beschikbaar stellen voor desktop, mobiel, cloud en database platformen inclusief 32-bit en 64-bit Windows 10.

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82