Foto van Peter

Peter

Software Architect

C#

10 jaar

Delphi

15 jaar

Architectuur

5 jaar

Profiel

Als senior developer heeft Peter, naast zijn bekwaamheid in de .NET wereld, ook brede ervaring opgebouwd in Java, Delphi en diverse andere ontwikkeltalen. Peter heeft zich in het bijzonder toegespitst op applicatiearchitectuur en informatieanalyse.

Ook is Peter bedreven geraakt in Security Principles waardoor hij met recht een kenner wordt genoemd.

cv opvragen

Ervaring

april 2016 - Huidig

Software Engineer/Architect

Logistieke branche, fulltime


Peter is verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van nieuw controle software voor de I-Collector Robot en de integratie van de software met verschillende ERP/WMS systems.

april 2015 - maart 2016

Team Lead & Software Architect

Melkveesector, fulltime


Naast het leidinggeven aan een team van 11 Senior Software Engineers, is Peter verantwoordelijk voor de algehele architectuur voor het nieuw te bouwen softwarepakket en voor het opzetten van databases en calculaties. Gebruikte technieken: WPF, WCF, C#, T-SQL, Visual Studio 2013 & 2015, SQL Server, UML, Azure, Office 365.

maart 2012 - december 2014

Senior Ontwikkelaar

Handelsbedrijf in Aardgas , fulltime


In deze periode vervulde Peter de rol van Senior Ontwikkelaar en later Consultant ten behoeve van een project waarmee contracten, prijsafspraken en het orderproces beheerd worden voor de Nederlandse Aardgas handel. Gebruikte technieken: Goovy (Java), C#, Python, Oracle en XML.

april 2007 - december 2014

Lead Developer

Handelsbedrijf in Aardgas, fulltime


Bouw, en later onderhoud van de Planning Database. Deze applicatie heeft Peter vanaf scratch geanalyseerd en designed en daarna met een team van 4 personen als Lead Developer gebouwd. De requirements, architectuur en de database heeft hij zelf uitgevoerd en heeft als Team Lead gefungeerd. Applicatie is gebouwd in ASP.NET (C#) i.c.m. SQL Server, 3-lagen model.

Specialiteiten

10 jaar

C#

Ervaren, 10 jaar15 jaar

Delphi

Expert, 15 jaar5 jaar

Architectuur

Ervaren, 5 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82