Foto van Niels

Niels

.NET Ontwikkelaar

C#

9 jaar

ASP.NET (MVC)

9 jaar

AngularJS

2 jaar

Profiel

Niels is een rationeel persoon en een professionele .NET ontwikkelaar met brede interesses en ervaring binnen het ontwikkelen van bedrijfssoftware. Hij onderscheidt zich met het snel eigen maken van nieuwe omgevingen, technologieën en zijn probleemoplossende aanpak. Kortom, een goede developer met een uitstekend kennisniveau die een aanwinst voor elk team is.

cv opvragen

Ervaring

september 2015 - Huidig

Software Engineer

Maatwerk softwarebedrijf, fulltime


In de rol van lead developer het opzetten van webapplicatie waarin leden, verenigingen, afdelingen en landelijke bestuur de gehele administratie kunnen afhandelen. Gebruikte technieken: ASP.NET MVC 5, SQL Server, Entity Framework, Azure, Team Foundation Server.

juni 2015 - augustus 2015

Software Engineer

Contactlenzen producent, fulltime


Het ontwikkelen van een nieuwe 4-lagen architectuur (Presentatie, Service, Business, Data) voor een Opticien-applicatie m.b.v. ASP.NET WebApi 2.2, EntityFramework 6, AutoMapper, Enterprise Library 6, Unity (IoC, DependencyInjection en Interception). Presentatielaag is een Single Page Application (SPA) ontwikkeld met HTML5, Twitter Bootstrap, Metro-Bootstrap, AngularJS, GruntJs.

februari 2015 - mei 2015

Software Engineer

Maatwerk softwarebedrijf, fulltime


Onderhouden en uitbreiden van een bestaande ASP.NET MVC 5 applicatie voor bedrijfsartsen. Gebruikte technieken: C#, ASP.NET MVC 5, Entity Framework 6, SQL Server 2012, Team Foundation Server.

januari 2006 - december 2014

Software Developer

Pink Elephant, fulltime


Bij de overgang van Exact Synergy (ASP) naar Exact Synergy Enterprise (ASP.NET) heeft Niels een leidende rol gespeeld in het overzetten en verbeteren van bestaande add-ons en het ontwerp van nieuwe add-ons. Hij schreef de technische ontwerpen die vervolgens gezamenlijk binnen het team werden uitgevoerd. Gebruikte technieken: C#, VB.NET, .NET, MS SQL Server, ASP.NET (MVC), Exact Synergy Enterprise, Exact Globe

Specialiteiten

9 jaar

C#

Gevorderd, 9 jaar9 jaar

ASP.NET (MVC)

Gevorderd, 9 jaar2 jaar

AngularJS

Ervaren, 2 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82