Foto van Jeroen

Jeroen

.NET Ontwikkelaar

C#

11 jaar

WPF

3 jaar

Xamarin

1 jaar

Profiel

Jeroen is een communicatief vaardig persoon en prettig in de dagelijkse omgang. Hij pakt nieuwe technieken snel op en experimenteert graag met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT. Daarbij zoekt hij altijd naar meerwaarde ervan voor de klant of het proces.

 

De afgelopen periode heeft hij zich gespecialiseerd als Microsoft .Net (C#) ontwikkelaar. Daarnaast heeft hij interesse in software architectuur vraagstukken. Jeroen heeft zich ook beziggehouden met het ontwerpen van nieuwe software. Zowel technische als functionele ontwerpen vindt hij interessant om te maken, maar zijn hart ligt voorlopig vooral bij het ontwikkelen en verbeteren van software.

cv opvragen

Ervaring

september 2014 - Huidig

Software Engineer

Energie- en automatiseringstechnologie, fulltime


Bij het bedrijf is een applicatie ontwikkeld die door middel van sensoren en standaard systemen aan boord van zeegaande schepen kan monitoren en voorspellen wat de bewegingen (o.a. rollen, stampen, etc.) van dat schip gaan zijn. Deze applicatie is als een fat client ontwikkeld met een rekenkern in Fortran, een deel van de applicatie in C++ en de UI in VB6. Hiervan is besloten dat deze applicatie opnieuw ontwikkeld moest worden in een Client/Server architectuur, waarbij de VB6 front-end vervangen zou moeten worden door een in WPF/C# geschreven client. Deze client is door Jeroen grotendeels ontworpen en ontwikkeld.

maart 2013 - juli 2014

Software Engineer/functioneel ontwerper

UMCG, fulltime


Bij het UMCG wordt op de afdeling Genetica al een aantal jaar gewerkt aan een pakket wat het huidige registratie- en administratiesysteem moet vervangen. Om dit project te versnellen en te professionaliseren is er besloten om een dedicated projectteam hier op te zetten die volgens de SCRUM methodiek te werk zou gaan. Binnen dit team vervult Jeroen de rol van, vooral, ontwikkelaar en daarnaast voert hij ook taken als functioneel ontwerper en architect uit. De applicaties worden ontwikkeld in Microsoft C#/.NET en maken gebruik van Windows Forms en WPF als front-end voor de applicaties.

januari 2013 - februari 2013

Software Engineer mobile development

Get There, fulltime


Bij Get There intern moest onderhoud gepleegd worden aan de Windows Phone 7.0 app die door Get There in opdracht van de NPO ontwikkeld is. Jeroen heeft dit onderhoud uitgevoerd en waar nodig risico’s en problemen gesignaleerd en in overleg met de opdrachtgever opgelost. Daarnaast heeft Jeroen zich verdiept in het gebruik van Xamarin als multi-platform development omgeving om op deze wijze met een in .Net geschreven codebase mobile apps sneller voor de 3 grote platformen (Android, iOS en Windows Phone) te kunnen ontwikkelen.

Specialiteiten

11 jaar

C#

Gevorderd, 11 jaarVeel ervaring opgebouwd in het gebruik van C# .NET en veelgebruikte .NET libraries

3 jaar

WPF

Gevorderd, 3 jaarMeerdere jaren ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde User Interfaces o.b.v. WPF, XAML en MVVM

1 jaar

Xamarin

Basis, 1 jaarErvaring in het gebruik van Xamarin als multi-platform development omgeving

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82