Foto van Erwin

Erwin

.NET Ontwikkelaar

ASP.NET MVC

4 jaar

Continuous Delivery

2 jaar

C#

8 jaar

Scrum Master

2 jaar

Profiel

Erwin is een gedreven en enthousiaste ontwikkelaar. Hij is communicatief sterk en heeft een klantgerichte aanpak. Door de ervaring als zelfstandig ondernemer kijkt Erwin verder dan alleen de technische kant van een vraag, maar kan hij zich goed verplaatsen in de vaak commerciële overwegingen die zijn opdrachtgever moet maken. Erwin is een kei in Continuous Delivery en heeft bovendien belangrijke ervaring opgedaan als Scrum Master en is hiervoor gecertificeerd door Scrum.org.

cv opvragen

Ervaring

mei 2013 - Huidig

Software Ontwikkelaar & Scrum Master

Boekhoud Software Leverancier, fulltime


Als Scrum Master is Erwin medeverantwoordelijk voor de resultaten van het team. Het team heeft aan verschillende projecten gewerkt waaronder de nieuwe online versie van het facturatie- en boekhoudpakket. De front-end is geschreven met AngularJS in TypeScript, de back-end maakt onder andere gebruik van ASP.Net WebAPI. Binnen dit project heeft Erwin tevens de rol als Agile Coach. Er is gewerkt aan de implementatie van Continuous Integration en Delivery. Door middel van Octopus Deploy en PowerShell scripting (Automatisering) is het bedrijf nu in staat haar service-platform snel en geautomatiseerd uit te rollen zonder handmatige handelingen.

april 2012 - januari 2013

Software Ontwikkelaar

HR&Payroll Software Leverancier, fulltime


Erwin heeft zich beziggehouden met de ontwikkeling van een medewerkers zelf-service portaal op basis van ASP.NET en WCF webservices.

Specialiteiten

4 jaar

ASP.NET MVC

Gevorderd, 4 jaar2 jaar

Continuous Delivery

ervaren, 2 jaar8 jaar

C#

Gevorderd, 8 jaar2 jaar

Scrum Master

Ervaren, 2 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82