Foto van Berry

Berry

.NET Ontwikkelaar

WPF

2 jaar

C#

7 jaar

ASP.NET MVC

1 jaar

Profiel

Berry is een enthousiaste, ervaren en resultaatgerichte collega met ruim 16 jaar werkervaring in softwareontwikkeling. Berry beschikt over een goed analytisch denkvermogen, bekijkt zaken vanuit verschillende invalshoeken en komt met passende en relevante oplossingen en ideeën. Hierdoor is hij in staat om goede software te ontwerpen en te ontwikkelen. Berry kan een opdracht zowel zelfstandig uitvoeren als in teamverband.

cv opvragen

Ervaring

mei 2015 - Huidig

Software engineer & Ontwerper

Melkveesector, fulltime


Het implementeren van het programma framework. Het ontwerpen en implementeren van diverse Widgets waarmee de functionaliteit van het programma uitgebreid kan worden. Gebruikte technieken: C#, WPF, MSSQL, Visual Studio 2015, GIT, Telerik Components.

maart 2015 - mei 2015

Software Engineer & Ontwerper

Offset drukkerij, fulltime


Het ontwerpen en implementeren van diverse functionaliteiten voor de nieuwe User Interface. Gebruikte technieken: C#, WinForms, OPC-UA, MySQL, Visual Studio 2013

mei 2014 - maart 2015

Software Engineer & Ontwerper

Farmacie, fulltime


Met behulp van Microsoft SQL Report Manager heeft Berry diverse rapportages gemaakt waarmee de managers inzicht krijgen in bijvoorbeeld aanwezige voorraad, leveringen, grondstofbestellingen. Gebruikte technieken: C#, WinForms, MS SQL Server 2008, Visual Studio 2010, SQL Report Manager.

januari 2014 - mei 2014

Software Engineer

Softwarebedrijf, fulltime


Het NBBR 3.0 is een compleet nieuwe versie van de oude NBBR 2.8 applicatie. NBBR is een programma bedoeld voor Bridge clubs waarmee zij op een eenvoudige manier zittingen en competities kunnen opzetten en achteraf scores kunnen laten berekenen. Gebruikte technieken: WPF, Visual Basic .NET, MS SQL Server / LocalDb, Visual Studio 2013.

Specialiteiten

2 jaar

WPF

ervaren, 2 jaar7 jaar

C#

ervaren, 7 jaar1 jaar

ASP.NET MVC

ervaren, 1 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82