User Interaction Design

User Interaction Design

De interface van uw applicatie moet visueel aantrekkelijk zijn en voor de bekende "Wow factor" zorgen. Daarbij moet het wel een intuïtieve en goed werkbare applicatie blijven. Het is daarom bijzonder belangrijk om een user experience designer te hebben die enerzijds fantastisch designwerk kan leveren maar anderzijds ook oog heeft voor de gebruiker en zijn of haar werkbeleving.

Voor sommige specifieke design elementen zal het kosten efficiënter zijn om externe libraries te gebruiken. Er zijn veel verschillende voorontwikkelde elementen beschikbaar voor WPF (de front-end techniek die wij adviseren). Samen met de designer zullen hier de juiste contols uit worden geselecteerd. Het resultaat is snel een visueel bijzonder aantrekkelijke interface neer te kunnen zetten.

Mooi is één ding, maar bruikbaarheid staat voorop!

Om exact die reden zijn al onze UI Designers ook ervaren software ontwikkelaars die hun passie voor front-end development hebben door ontwikkeld naar user interaction en experience design.

Maak een afspraak

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82