Software Architectuur

Software Architectuur

Bij het opzetten van de software architectuur, adviseren wij doorgaans om een meerlagen structuur toe te passen. Oftewel Multitierarchitectuur. Deze structuur heeft het voordeel dat de verantwoordelijkheden van de applicatie gescheiden zijn (separation of concerns).

De flexibiliteit en onderhoudbaarheid van de applicatie nemen hierdoor aanzienlijk toe. Onderhoud plegen gaat een stuk simpeler omdat er onderhoud gepleegd kan worden aan individuele onderdelen van de applicatie en eventueel vervangen worden. Schaalbaarheid en distributie van onderdelen naar fysieke andere locaties zijn essentiële pluspunten bij het aanleggen ven een goede applicatie structuur.

Wilt u eens vrijblijvend een gesprek aangaan over de ondersteuning die wij u hierbij kunnen bieden? Maak dan direct even een afspraak:

Maak een afspraak

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82