Foto van René

René

.NET Ontwikkelaar

VB.NET

10 jaar

SQL Server

15 jaar

Scrum

1 jaar

Profiel

René is een ervaren ontwikkelaar die naast .NET ook erg sterk is in en SQL Server en alle tooling daaromheen. Hij heeft veel ervaring in grote organisaties maar kan daarentegen ook uitstekend zelfstandig werken en met de klant overleggen. René blinkt uit in het kunnen oplossen van complexe problemen en heeft een sterke affiniteit met database oplossingen.

cv opvragen

Ervaring

december 2015 - Huidig

Software Ontwikkelaar

Elektronica branche, fulltime


René heeft de taak om de bestaande Oracle database uit te breiden met nieuwe tabellen en views zoals de bestaande kassa software en WinForms applicaties onderhouden en verder uitbreiden. Het maken van rapporten m.b.v. Oracle en Crystral Reports. Het aanpassen van de back-end software van een bestaande app zodat gegevens uit de app verwerkt kunnen worden. Gebruikte technieken: C# / Oracle.

juni 2015 - augustus 2015

Software Ontwikkelaar

Dienstverlening sociale zekerheid, fulltime


WWplus verzorgt voor een groot aantal organisaties de uitbetaling van WW uitkeringen. Men heeft in het verleden voor diverse organisaties aparte MS Access applicaties gemaakt met elk een aantal eigen databases. In juli 2015 is de wet WWZ aangenomen. Dit betekende dat alle bestaande applicaties uitgebreid moesten worden met nieuwe functionaliteit.

februari 2015 - juni 2015

Software Ontwikkelaar

Bohr, fulltime


Bohr maakt software om data te verzamelen en te presenteren als ondersteuning van olieboringen. Bohr kwam bij 4DotNet omdat een bestaande applicatie met WPF, SQL Server, XML en C# een ernstig performanceprobleem had. Ik heb de SQL Server DB anders opgezet, waardoor de performance flink is verbeterd (tot 50 x sneller) Daarnaast heb ik een ontwikkelaar van geholpen bij het maken van een C# applicatie om de stamtabellen mee te beheren.

november 2014 - januari 2015

Software Ontwikkelaar

IMDS, fulltime


IMDS maakt medische apparatuur, oa. voor het maken van uiterst dunne dotterdraden. Men had een bestaande applicatie waar een aantal storende fouten in zaten. Ik heb deze applicatie verbeterd, waarna de software in productie genomen kon worden. Het betrof een applicatie met veel nadruk op de user interface (XAML WPF). De uitdaging was om in een hele korte tijd de applicatie te leren kennen en zinvolle verbeteringen aan te brengen.

oktober 2012 - Huidig

Informatie Analist / Software developer

ELEQ, fulltime


ELEQ is een bedrijf dat elektrische (meet-) apparatuur maakt, waaronder meettransformatoren. Vanuit mijn werktuigbouwkundige achtergrond heb ik mij snel in de materie kunnen inwerken en help ik ELEQ met het ontwikkelen en verbeteren van hun applicatielandschap.

oktober 2008 - oktober 2012

Senior Ontwikkelaar

Univé , fulltime


Voor 2006 had elke Onderlinge maatschappij een eigen database voor het registreren van brandschades. In 2006 zijn alle databases in één SQL server Database samengevoegd. Vanaf 2008 is dit uitgebreid met diverse koppelingen naar andere applicaties. Ik was hierbij verantwoordelijk voor uitbreidingen, koppelingen en aanpassingen op deze applicatie.

Specialiteiten

10 jaar

VB.NET

Gevorderd, 10 jaar15 jaar

SQL Server

Expert, 15 jaarMicrosoft gecertificeerd op zowel .NET als SQL Server

2 jaar

C#

Ervaren, 2 jaar1 jaar

Scrum

Beginner, 1 jaarCertified Scrum Master

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82