Foto van Marijn

Marijn

.NET Ontwikkelaar

ASP.NET MVC

8 jaar

SQL

10 jaar

Entity Framework

2 jaar

Profiel

Marijn is een .NET Ontwikkelaar met inmiddels 9 jaar ervaring met verschillende technieken als ASP.NET MVC, Entity Framework en HTML5/Javascript. Hij heeft ruime kennis van multi-tier database gedreven systemen voor onder andere administratie software op het web, webshop systemen en SharePoint. Daarnaast is zijn kennis en ervaring van MS SQL Server en gerelateerde technieken bijzonder sterk.

cv opvragen

Ervaring

juni 2014 - Huidig

Microsoft .NET Ontwikkelaar

Kraamzorg Organisatie, fulltime


In dit project heb ik vrijwel zelfstandig een nieuwe versie van het cliënten portaal op basis van ASP.NET en WebAPI ontwikkeld. Gebruikte technieken: C#, ASP.NET MVC, ASP.NET WebApi, SQL Server 2014 / Azure SQL Server, Entity Framework 6, HTML 5 / Javascript / jQuery, Javascript frameworks: Knockout.

oktober 2013 - mei 2014

Microsoft .NET Ontwikkelaar

e-Commerce Organisatie, fulltime


Ik heb hier een nieuw product management (ERP) en web-applicatie platform. daarbij heb ik met name high performance issues opgelost door gebruik van technieken als SolR, SignalR en diverse JavaScript frameworks.

september 2010 - september 2013

ASP.NET Developer / Cluster Coördinator

Schuuring, fulltime


Marijn heeft, naast het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor het applicatielandschap, ook onderhoud van de bestaande .NET applicaties uitgevoerd. Daarnaast heeft Marijn het beheer en inrichting Kentico CMS van verschillende websites uitgevoerd en tevens het nieuwe SharePoint 2013 platform ontwikkeld en ingericht. Gebruikte technieken: C#, ASP.NET, WCF Services, SharePoint 2013, XSLT (XML Transformation), Visual Studio 2010 en 2012, Kentico CMS.

Specialiteiten

8 jaar

ASP.NET MVC

Gevorderd, 8 jaarMarijn is een web developer in hart en nieren, met veel kennis van front-end technieken en webservices.

10 jaar

SQL

Gevorderd, 10 jaarNaast veel ervaring met MS SQL Server, heeft hij ook veel ervaring opgedaan LINQ en NoSQL.

2 jaar

Entity Framework

Ervaren, 2 jaarNa ruim twee jaar ervaring in het opzetten en gebruiken van Entity Framework kan hij ermee lezen en schrijven.

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82