Foto van Marc

Marc

.NET Software Ontwikkelaar

C#

6 jaar

Web dev.

10 jaar

Restfull Webserv.

4 jaar

Profiel

Marc is een enthousiaste applicatieontwikkelaar, database engineer met goede kennis van de nieuwste technologieën. Hij heeft ervaring met alles wat zich op het web afspeelt, maar ook voor het ontwikkelen van een app draait hij zijn hand niet om. Hij is op jonge leeftijd in aanmerking gekomen met de ontwikkeling van software, en heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Zijn doel is om precies de juiste gedetailleerde oplossing te bieden voor ieder vraagstuk die zich voordoet. En dit doet hij met veel plezier.

cv opvragen

Ervaring

juli 2015 - maart 2016

DevOp / Applicatiebeheerder

Trimm Enschede, fulltime


Marc is verantwoordelijk voor het onderhoud van verschillende portals, het uitvoeren van verschillende projecten in JAVA (Magnolia), maar ook het implementeren en afstemmen van beveiligingsbeleid en techniek. Ook voert Marc onderhoud van de servers uit en biedt hij ondersteuning bij meerdere implementatieprojecten. Gebruikte technieken: Java, PHP, .NET, systeembeheer, SCRUM, REST.

februari 2014 - maart 2016

Software Engineer

BECE International, fulltime


Upgrade van een IBM Server (AS400) Server de daarbij horende applicaties herschreven voor Zend Framework 2, implementeren en documenteren externe XMLRPC webservice, demo bestelsysteem maken voor Gamma Nederland/België, extern bureau ondersteunen bij de ontwikkeling nieuwe bedrijfswebsite. Gestructureerd testen verschillende applicaties, nieuw intranet en bestelsysteem raamdecoratiesoftware schrijven, C# .NET synchronisatieapplicatie schrijven, adviserende rol voor keuzes over bedrijfssoftware. Gebruikte technieken: PHP/MySQL/.NET.

Specialiteiten

6 jaar

C#

ervaren, 6 jaar10 jaar

Web dev.

ervaren, 10 jaar4 jaar

Restfull Webserv.

ervaren, 4 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82